Η αρχή για το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ έγινε το 1997 από το παραδοσιακό εργαστήριο που δημιούργησαν οι αδελφοί Τσιούρη στην Ιωνία της Θεσσαλονίκης Αρκετά γρήγορα φάνηκε ότι ήταν μικρό για να στεγάσει τα όνειρα, τις φιλοδοξίες αλλά και την αυξημένη ζήτηση για τα προϊόντα μας. Τον Δεκέμβριο του 2001 η εταιρεία επεκτείνεται με την κατασκευή σύγχρονων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Σε ενιαίο χώρο 8000τμ δεσπόζει το εργοστάσιο που αποτελείται από ισόγειο επίπεδο 1500τμ όπου στεγάζεται η παραγωγή και έναν όροφο 400τμ όπου στεγάζεται η διοίκηση της επιχείρησης. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε και η κατασκευή της αίθουσας επιδείξεων (show room) με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, χώρο παρουσίασης και σεμιναρίων. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή...

Εμπνευσμένοι από πατροπαράδοτες συνταγές και χρησιμοποιώντας παραδοσιακές χειροποίητες τεχνικές, δημιουργούμε μη βιομηχανοποιημένα προϊόντα, αξεπέραστης γεύσης και κορυφαίας ποιότητας. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από αγνά υλικά που επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή και πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, όπως αυτές ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η μακροχρόνια εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι άρτιες συνθήκες παραγωγής κατατάσσουν το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ανάμεσα στις πιο δυναμικές εταιρείες κατεψυγμένης ζύμης της Ελλάδας. Όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας, από την παραλαβή των πρώτων υλών έως την παραγωγή των τελικών προϊόντων, παρακολουθείται με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους και έχει πιστοποιηθεί από το 2004 με το σύστημα HACCP για τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων και με ISO 9001/2000 για τη διαχείριση της ποιότητας. Η διατήρηση της ποιότητας και της γεύσης διασφαλίζεται μέσω του πλήρως εφαρμοζόμενου συστήματος ISO 22000 (αρ. πιστοποιητικού 110-2 ΕΣΥΔ & QMS-Cert® No. 130-709/2027), την πιο αξιόπιστη πιστοποίηση στα τρόφιμα.

Σήμερα υπογράφουμε περισσότερους από 180 κωδικούς οι οποίοι παράγονται αποκλειστικά στο χέρι και αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Από την πρώτη μέρα που το αλεύρι γέμισε τα χέρια μας μέχρι και σήμερα, καινοτομούμε και παθιαζόμαστε με κάθε τι που συνδέει την παράδοση με τις νέες ιδέες.

Διαπραγμάτευση δεν κάνουμε στην ποιότητα, τις πρώτες ύλες και τη διαδικασία που τηρούμε πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Κι αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά, στη σχέση που έχουμε αναπτύξει μαζί σας. Επίσης είναι τιμή μας που έχουμε αναγνωριστεί ως μία απ τις πιο υγιείς επιχειρήσεις στο χώρο των τροφίμων. Έχοντας εξελίξει ένα ευρύ δίκτυο διανομής και προώθησης σε ολόκληρη την Ελλάδα, καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει και φέρνουμε καθημερινά τις μοναδικές δημιουργίες στα χέρια σας. Ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και την εξωστρέφεια που μας χαρακτηρίζει, αναπτύσσοντας διαρκώς την εξαγωγική μας δραστηριότητα σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ απαντώντας στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς εμπλουτίζει διαρκώς τα προϊόντα του και πρωτοπορεί με νέες συνταγές και καινοτομίες που ικανοποιούν όλες τις προσδοκίες και τις γευστικές αναζητήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών. Στόχος μας να κάνετε τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα και να ξεχωρίζετε δίνοντας ταυτότητα στην επιχείρησή σας.

Έκθεση εικόνων

View the embedded image gallery online at:
https://mail.tsiouris.gr/el/etairia#sigProIdc739cb78f9

ΑΦΟΙ ΤΣΙΟΥΡΗ Ο.Ε.

Βιομηχανικό Πάρκο
Νεοχωρούδα, Θεσσαλονίκη
ΤΚ. 54500, ΤΘ.108
Τηλ.: 2310 785498
Fax: 2310 784633
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δίκτυο διανομών Αθηνών:

Λ.Μεγαρίδος 115 Τ.Κ. 19300 Ασπρόπυργος
Τηλ.: 210 6460370, 210 6469335
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Δίκτυο διανομών Πελοποννήσου:

Αρήνης 1 , Ζαχάρω Ηλείας
Τηλ.: 26250-34430